AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinden silah almak

Kahve falında başkasının elinden silah almak

Kahve falında başkasının elinden silah almak akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının elinden silah almak gördüyseniz:

  • Romantik konularda sıkıntı oluşabilir.

Kahve falında silahla elinden vurulmak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının elinden silah almak endişelerin ve korkuların geçeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinden silahını almak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine delalettir.

Kahve falında birinin elinden silah almak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına alamet eder.

Kahve falında elinden silahla vurulmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşenin elinden tutmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, yeni çalışmalara girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinden kuran düşürmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, mallarının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir