AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden kuran düşürmek

Kahve falında elinden kuran düşürmek

Kahve falında elinden kuran düşürmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bahtının da çok parlak olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, isabetli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında elinden kuran düşürmek gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyor olmanız nedeniyle bazı alanlarda kontrolünüzü kaybedebilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerimi elinden düşürmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinden kuran düşürmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı elinden düşürmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Kahve falında birinin elinden kuran almak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine yorulur.

Kahve falında bebeği elinden düşürmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında elinden ekmek düşürmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, gelirin tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinden düşürmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu elinden düşürmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir