AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla elinden vurulmak

Kahve falında silahla elinden vurulmak

Kahve falında silahla elinden vurulmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, fakirlerin güleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla elinden vurulmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir erkekle tanışabilirsiniz.Bu kişi sizi çok arzuladığnız mutluluk duygularını tattırabilir.

Kahve falında silahla elinden vurulmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinden silahla vurulmak ömür boyu süreceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinden vurulduğunu görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında elinden vurulmak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol elinden vurulmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında sağ elinden vurulmak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinden silah almak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında birinin elinden silah almak geçim sıkıntısından kurtulacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir