AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden silahla vurulmak

Kahve falında elinden silahla vurulmak

Kahve falında elinden silahla vurulmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, yeniden can bulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında elinden silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Konuşmalar sevdiğiniz kişilerle sorun yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında elinden silahla vurulmak çok günah işleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında silahla elinden vurulmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında sol elinden vurulmak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında elinden vurulduğunu görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında elinden vurulmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ elinden vurulmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında birinin elinden silah almak fal sahibinin de yüzünün güleceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak hazırdan yemek zorunda kalacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir