AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinden silah almak

Kahve falında birinin elinden silah almak

Kahve falında birinin elinden silah almak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinden silah almak gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Kahve falında düşmanın elinden silahını almak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işarettir.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinden silah almak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında silahla elinden vurulmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında elinden silahla vurulmak örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında birinin elinden silah almak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, asosyal bir insan haline geleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün elinden tutup gitmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin elinden su içmek çok büyük özgüven kazanacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir