AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde kılıç görmek

Kahve falında başkasının elinde kılıç görmek

Kahve falında başkasının elinde kılıç görmek kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde kılıç gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıdasınız.

Kahve falında kılıcı eline almak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kılıçla elini kesmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında elinde kılıç görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıç eline almak nazar eden insanların haddini bildireceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında elinde kılıç tutmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde kılıç görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç sesi duymak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, haksızlığa uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği dikmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir