AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kılıç tutmak

Kahve falında elinde kılıç tutmak

Kahve falında elinde kılıç tutmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, ağız tadından olacağına, kırgınların barışacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kılıç tutmak gördüyseniz:

  • Telafi edilebilen durumlar sizi mutlu edebilir.

Kahve falında elinde kılıç tutmak ticaretin önünün açılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç balığı tutmak kötü durumların ortadan kalkacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına işaret eder.

Kahve falında kılıç tutmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, darlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla elini kesmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kılıcı eline almak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının elinde kılıç görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç eline almak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında elinde kılıç görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir