AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıcı eline almak

Kahve falında kılıcı eline almak

Kahve falında kılıcı eline almak hayatının karışacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıcı eline almak gördüyseniz:

  • Belli konulara en az sizin kadar katılımda bulunabilecek kişilerle çalışmalısınız.

Kahve falında kılıcı eline almak hasta ise bakacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde kılıç görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde kılıç tutmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Kahve falında kılıç eline almak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kılıçla elini kesmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında elinde kılıç görmek bol para kazanacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalettir.

Kahve falında kılıç görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla öldüğünü görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir