AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç sesi duymak

Kahve falında kılıç sesi duymak

Kahve falında kılıç sesi duymak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hayatın düzene gireceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, güzel bir evliliğe işaret eder.

Kahve falında kılıç sesi duymak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler önemli fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında kılıç sesi duymak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında top sesi duymak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşinin sesini duymak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin sesini duymak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sesini duymak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, dertlerinin şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen ses duymak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide kuran sesi duymak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oku sesi duymak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, her isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir