AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç çiçeği dikmek

Kahve falında kılıç çiçeği dikmek

Kahve falında kılıç çiçeği dikmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, canının derdine düşeceğine, haksızlığa uğrayacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç çiçeği dikmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemenize yardım edecek kişilerle daha önceden tanışmıştınız.

Kahve falında kılıç çiçeği dikmek parasının üstüne para ekleyeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda kılıç çiçeği görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç çiçeğini görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği almak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç çiçeği ekmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında kılıç çiçeği görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç çiçeği sulamak falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir