AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kılıç görmek

Kahve falında elinde kılıç görmek

Kahve falında elinde kılıç görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında elinde kılıç gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız tek başınıza yapmalısınız.

Kahve falında başkasının elinde kılıç görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kazancın daha da arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında elinde kılıç görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kılıcı eline almak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç eline almak büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıçla elini kesmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında elinde kılıç tutmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında oyuncak kılıç görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında kılıç çizmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir