AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç eline almak

Kahve falında kılıç eline almak

Kahve falında kılıç eline almak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç eline almak gördüyseniz:

  • O sizin kendisine karşı dürüst olmadığınızı düşünüp birtakım endişelere kapılıyor.

Kahve falında başkasının elinde kılıç görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılıcı eline almak kısmetlerinin çoğalacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye rivayet eder.

Kahve falında elinde kılıç görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç eline almak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine delalettir.

Kahve falında kılıçla elini kesmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kılıç tutmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçlarla savaşmak ev sahibi olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir