AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla elini kesmek

Kahve falında kılıçla elini kesmek

Kahve falında kılıçla elini kesmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla elini kesmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kılıçla elini kesmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla boyun kesmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıçla baş kesmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla birini kesmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek çekilen acıların unutulacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla kesmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıçla adam kesmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir