AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde bıçak görmek

Kahve falında başkasının elinde bıçak görmek

Kahve falında başkasının elinde bıçak görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde bıçak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında ölmüş birinin elinde bıçak görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında elinde bıçak olduğunu görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Kahve falında bıçağı başkasının elinde görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının elinde bıçak görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, zarar etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eline bıçak almak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir adamın elinde bıçak görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinin bıçakla kesildiğini görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde bıçak görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir