AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline bıçak almak

Kahve falında eline bıçak almak

Kahve falında eline bıçak almak eğlenceli günler yaşayacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, durumun değişmesine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, boş kuruntularla uğraşacağına yorulur.

Kahve falında eline bıçak almak gördüyseniz:

  • Hızlı şekilde ortaya çıkan uyuşmazlıkları görmezden gelmeniz zamandan tasarruf etmenizi ya da bir adım öne geçmenizi sağlayabilir.

Kahve falında elinde bıçak tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde bıçak görmek harama göz dikmeyeceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinin bıçaklandığını görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla el kesmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin elinde bıçak görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eli bıçaklı birini görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde bıçakla koşmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün elinde bıçak görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, ağız tadından olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir