AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamın elinde bıçak görmek

Kahve falında bir adamın elinde bıçak görmek

Kahve falında bir adamın elinde bıçak görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında bir adamın elinde bıçak gördüyseniz:

  • Yapacağınız çok önemli anlaşmalarda karşınızdaki kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bir adamın elinde bıçak görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adamı bıçaklayarak öldürmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında adamın bıçaklandığını görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ilerleyemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adamı bıçakla öldürmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında bir adamın bıçaklandığını görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adamı bıçaklayarak öldürmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir adamın elini öpmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir