AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının elinde bıçak görmek

Kahve falında arkadaşının elinde bıçak görmek

Kahve falında arkadaşının elinde bıçak görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, verilen emeklerin heba olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının elinde bıçak gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında arkadaşının elinde bıçak görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın elinde bıçak görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçağı başkasının elinde görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir adamın elinde bıçak görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline bıçak almak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun elinde bıçak görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla eli kesmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçağı eline almak kazançlı işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir