AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçağı başkasının elinde görmek

Kahve falında bıçağı başkasının elinde görmek

Kahve falında bıçağı başkasının elinde görmek adaletin geleceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçağı başkasının elinde gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin elinde bıçak görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin elinde bıçak görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının elinde bıçak görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin elinde bıçak görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi elinde bıçak görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini bıçakla kesmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün elinde bıçak görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Kahve falında babanın elinde bıçak görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir