AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının düğününde oynamak

Kahve falında başkasının düğününde oynamak

Kahve falında başkasının düğününde oynamak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, bunalacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının düğününde oynamak gördüyseniz:

  • Yeni yollar aramalısınız.

Kahve falında çalgılı düğünde oynamak yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında düğün oynamak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi düğününde oynamak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğüne gitmek ve oynamak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sünnet düğününde oynamak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi düğünde oynamak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının düğününde oynamak insanları kıracağına ve üzeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğününde oynamak borçlarının hafifleyeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir