AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi düğünde oynamak

Kahve falında kendi düğünde oynamak

Kahve falında kendi düğünde oynamak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, önünün açılacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına yorulur.

Kahve falında kendi düğünde oynamak gördüyseniz:

  • Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atacaksınız.

Kahve falında kendi düğünde oynamak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde oynamak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğününde oynamak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulur.

Kahve falında sünnet düğününde oynamak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir düğünde oynamak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında düğün oynamak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında akrabanın düğününde oynamak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde tek başına oynamak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir