AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğüne gitmek ve oynamak

Kahve falında düğüne gitmek ve oynamak

Kahve falında düğüne gitmek ve oynamak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğüne gitmek ve oynamak gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da bazı kişiler size iyilik yapmış olabilirler.

Kahve falında düğüne gitmek ve oynamak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde tek başına oynamak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün oynamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin düğününde oynamak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında kendi düğününde oynamak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabanın düğününde oynamak böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında çalgılı düğünde oynamak bir rahat yüzü görmeyeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına işarettir.

Kahve falında sünnet düğününde oynamak gözünü en yukarılara dikeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir