Kahve falında düğün oynamak

Kahve falında düğün oynamak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında düğün oynamak gördüyseniz:

  • Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin.

Kahve falında düğüne gitmek ve oynamak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi düğününde oynamak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde oynamak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında sünnet düğününde oynamak dünya malının çoğalacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün oynamak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi düğünde oynamak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, kötü günlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde oyun oynamak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında akrabanın düğününde oynamak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top