AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalgılı düğünde oynamak

Kahve falında çalgılı düğünde oynamak

Kahve falında çalgılı düğünde oynamak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında çalgılı düğünde oynamak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda gardınızı düşüren durumlar olabilir.

Kahve falında çalgılı düğünde oynamak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında çalgılı oyun oynamak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çalgıyla oynamak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çalgıda oynamak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çalgısız oynamak karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalgılı düğün görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında çalgısız düğüne gitmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında çalgısız düğün görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir