AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet düğününde oynamak

Kahve falında sünnet düğününde oynamak

Kahve falında sünnet düğününde oynamak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet düğününde oynamak gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli be saygılı geri dönüşler içine girmelisiniz.

Kahve falında sünnet düğününde oynamak birikim yapma imkânı elde edeceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet düğününde bulunmak derdin ve sıkıntının biteceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun sünnet düğününü görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında sünnet düğününe gitmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının sünnet düğünü görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun sünnet düğününü görmek işlerinde yenilikler yapacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Kahve falında sünnet düğününe gittiğini görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, yardımda bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir