AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğününde oynamak

Kahve falında düğününde oynamak

Kahve falında düğününde oynamak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, fesada bulaşacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğününde oynamak gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları esnasında, yapılan konuşmalara istinaden bazı fikirlerinizde meydana gelecek değişiklikler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında bir düğünde oynamak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında düğünde oyun oynamak kendi şansını kendi yaratacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğüne gitmek ve oynamak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sünnet düğününde oynamak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin düğününde oynamak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında akrabanın düğününde oynamak düşmanlarının güçleneceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde oynamak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında düğününde oynamak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir