AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi düğününde oynamak

Kahve falında kendi düğününde oynamak

Kahve falında kendi düğününde oynamak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kendi düğününde oynamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını dikkatle izlemeniz gerekiyor.

Kahve falında başkasının düğününde oynamak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde oyun oynamak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında düğüne gitmek ve oynamak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çalgılı düğünde oynamak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi düğünde oynamak alim ve bilge insan olacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde oynamak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında düğününde oynamak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin düğününde oynamak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir