AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana dili görmek

Kahve falında dana dili görmek

Kahve falında dana dili görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, istemediği halde borçlanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dana dili gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütme, anlamsız hayallerin peşinde koşma veya bir rekabet ortamını iyice germe eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında dana dili yemek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dana dili görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, ferahlık veren sözler duymaya alamet eder.

Kahve falında dana görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında inek dana görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü dana görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında danaya sarılmak kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dana derisi yüzmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş dana eti görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir