AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ceviz yediğini görmek

Kahve falında başkasının ceviz yediğini görmek

Kahve falında başkasının ceviz yediğini görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının ceviz yediğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin tepkilerini veya harekete geçmelerini beklemek yerine, ilk adımı siz atın.

Kahve falında birinin ceviz yediğini görmek türlü musibetlere uğrayacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz yediğini görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına inanılır.

Kahve falında ceviz içi yediğini görmek yaralarına da merhem olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil ceviz yediğini görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının ceviz yediğini görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine ceviz yedirmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına inanılır.

Kahve falında ceviz yedirmek bilmediği duyguları tadacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına işarettir.

Kahve falında ölüye ceviz yedirmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir