AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz içi yediğini görmek

Kahve falında ceviz içi yediğini görmek

Kahve falında ceviz içi yediğini görmek işlerinin bozulacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ceviz içi yediğini gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz konularda beklenmedik ilerlemeler yaşanabilir.

Kahve falında ceviz içi yediğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında taze ceviz içi görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına delalet eder.

Kahve falında içi beyaz ceviz yemek iyilik ve güzellik bulacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında taze ceviz içi yemek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz içi almak kazancının ve zenginliğinin artacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi çürük ceviz görmek güzel ve önemli işler yapacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz ceviz içi görmek fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında iç ceviz yemek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir