AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ceviz yediğini görmek

Kahve falında yeşil ceviz yediğini görmek

Kahve falında yeşil ceviz yediğini görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ceviz yediğini gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Kahve falında yeşil ceviz yediğini görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine ceviz yedirmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze ceviz yediğini görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ceviz yediğini görmek hayırlı işlere girişileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında ölüye ceviz yedirmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz yediğini görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ceviz yediğini görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz yedirmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir