AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz yedirmek

Kahve falında ceviz yedirmek

Kahve falında ceviz yedirmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz yedirmek gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Kahve falında yaş ceviz yediğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze ceviz yediğini görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye ceviz yedirmek işlerinin çok iyi olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ceviz yediğini görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, bolluğun ve verimin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ceviz yediğini görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine yorulur.

Kahve falında ceviz içi yediğini görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ceviz yediğini görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz yedirmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir