AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye ceviz yedirmek

Kahve falında ölüye ceviz yedirmek

Kahve falında ölüye ceviz yedirmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, şan şöhret kazanacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, lüks şekilde yaşayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında ölüye ceviz yedirmek gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Kahve falında ölüye ceviz yedirmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına yorulur.

Kahve falında taze ceviz yediğini görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında yaş ceviz yediğini görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında birine ceviz yedirmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ceviz yediğini görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ceviz yediğini görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, gerekirse özür dileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz içi yediğini görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ceviz yediğini görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir