AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ceviz yediğini görmek

Kahve falında birinin ceviz yediğini görmek

Kahve falında birinin ceviz yediğini görmek daha çok çalışılacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ceviz yediğini gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında birine ceviz yedirmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ceviz yediğini görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işarettir.

Kahve falında birinin ceviz yediğini görmek nefsine yenileceğine, sağlık içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ceviz yediğini görmek ticarete adım atacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ceviz yedirmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine işaret eder.

Kahve falında taze ceviz yediğini görmek yakın akrabadan gelecek habere, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz içi yediğini görmek zorlukların kolayca aşılacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye ceviz yedirmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir