AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ceviz yedirmek

Kahve falında birine ceviz yedirmek

Kahve falında birine ceviz yedirmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında birine ceviz yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında taze ceviz yediğini görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş ceviz yediğini görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz içi yediğini görmek yeni bir iş bulacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye ceviz yedirmek güzel haberler alacağına, eşlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ceviz yediğini görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil ceviz yediğini görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine ceviz yedirmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ceviz yediğini görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir