AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş ceviz yediğini görmek

Kahve falında yaş ceviz yediğini görmek

Kahve falında yaş ceviz yediğini görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, yakın zamanda rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz yediğini gördüyseniz:

  • Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında yaş ceviz yediğini görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz ağacı görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş ceviz toplamak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine işarettir.

Kahve falında yaş ceviz kırmak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş ceviz görmek şansının ve bahtının açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş ceviz almak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında yaş ceviz yemek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz içi yediğini görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir