AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının odun kırdığını görmek

Kahve falında başkasının odun kırdığını görmek

Kahve falında başkasının odun kırdığını görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının odun kırdığını gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında başkasının odun kırdığını görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin odun kırdığını görmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında odun kırdığını görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında tütün kırdığını görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin yumurta kırdığını görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına rivayet eder.

Kahve falında bit kırdığını görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırda çiçek toplamak mal kayıpları da yaşayacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayna kırdığını görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir