AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak bir şey istemek

Kahve falında ağlayarak bir şey istemek

Kahve falında ağlayarak bir şey istemek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, düşmanların çok üzüleceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayarak bir şey istemek gördüyseniz:

  • Para konularında ya savurganlığa varacak kadar eli açık ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında ağlayarak bir şey istemek toparlanacağına, kendine geleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşudan bir şey istemek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında istediğimiz şeyi görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta rivayet eder.

Kahve falında birisinden bir şey istemek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, uzun sohbetler edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyi çok istemek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istediğin bir şeyi alamamak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir