AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek kazancının bol olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bir şey istediğini gördüyseniz:

  • Aile, gayrimenkul veya evle ilgili konularda ilerlemenin sürmesi gerekiyor.

Kahve falında istediğin bir şeyin olduğunu görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, insanların takdirine mazhar olacağına işarettir.

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi istemek daha büyük başarılar kazandıracağına, sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyi çok istemek hayırlı işlere imza atacağına, güzel fırsatların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ağlayarak bir şey istemek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istediğimiz şeyi görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir