AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğimiz şeyi görmek

Kahve falında istediğimiz şeyi görmek

Kahve falında istediğimiz şeyi görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında istediğimiz şeyi gördüyseniz:

  • İşler soyut olmaktan çıkıp somutlaşmaya başlıyor.

Kahve falında komşudan bir şey istemek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istediğimiz şeyi görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında olmasını istediğin bir şey görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden bir şey istemek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, alim insanlardan sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi görmek başına türlü belalar geleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir