AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi çok istemek

Kahve falında bir şeyi çok istemek

Kahve falında bir şeyi çok istemek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kısmetinin bollaşacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyi çok istemek gördüyseniz:

  • Sizin ya da karşınızdaki kişilerin kayıtsız kalmaları durumunda tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında istediğin bir şeyi almak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında bir şeyi istemek şansın önünün kesileceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölüden bir şey istemek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, yaşama hevesinden olacağına işarettir.

Kahve falında olmasını istediğin bir şey görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, hem eğleneceğine tabir olunur.

Kahve falında istediğin şeyin olmadığını görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istediğin bir şeyin olduğunu görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir