AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşudan bir şey istemek

Kahve falında komşudan bir şey istemek

Kahve falında komşudan bir şey istemek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, şansın ve istikbalin açık olduğuna, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında komşudan bir şey istemek gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında komşudan bir şey istemek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında komşuya bir şey vermek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşudan bir şey almak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında komşudan ekmek istemek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşudan yumurta istemek başarılı olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında komşudan yemek istemek aile içindeki huzurun kaçacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşudan bişey istemek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşudan patates istemek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir