AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek varını yoğunu kaybedeceğine, yeni yatırımlar yapacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirip, planlarınızı uygulamaya devam edebilirsiniz.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeyi istemek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisinden bir şey istemek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında istediğimiz şeyi görmek artık kötü günler yaşamayacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına alamet eder.

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istediğin şeyi almak karamsar ruh halinden kurtulacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi almak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir