AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğin bir şeyi alamamak

Kahve falında istediğin bir şeyi alamamak

Kahve falında istediğin bir şeyi alamamak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istediğin bir şeyi alamamak gördüyseniz:

  • Kaderinizi şekillendirebilirsiniz.

Kahve falında istediğin bir şeyi alamamak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hakkını alamamak sevinçli ve güzel bir haber almaya, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine inanılır.

Kahve falında ala koyun görmek yardımcı olmayacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aptes alamamak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet eder.

Kahve falında ala suresi okumak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ala geyik görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında denizde nefes alabilmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arşı ala görmek eş ve evlat sahibi olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir