AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisinden bir şey istemek

Kahve falında birisinden bir şey istemek

Kahve falında birisinden bir şey istemek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında birisinden bir şey istemek gördüyseniz:

  • Belki, sizden daha zor durumda olan birisine yardım etmeniz, içinizdeki insani yanları hatırlamanız için iyi bir başlangıç teşkil edebilir.

Kahve falında komşudan bir şey istemek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak bir şey istemek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına inanılır.

Kahve falında olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, düşünmeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istediği şeyi görmek zorluklarla boğuşulacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulur.

Kahve falında bir şeyi çok istemek önüne pek çok imkan sunulacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden bir şey istemek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir