AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek boğazı kesmek

Kahve falında köpek boğazı kesmek

Kahve falında köpek boğazı kesmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, keyfe kavuşacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına alamet eder.

Kahve falında köpek boğazı kesmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeyle konusunda kendinizi kısıtlamayın.

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek kişinin can derdine düşeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işarettir.

Kahve falında köpek boğazı kesmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin boğazını kesmek kişinin içinin daralacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında insanı boğazından kesmek hayat boyu çok sevileceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini boğazından kesmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin boğazını kesmek toplumda iyi bir yer edineceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birini boğazını kesmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının boğazını kesmek yeni duygular tadacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir