AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin boğazını kesmek

Kahve falında kardeşinin boğazını kesmek

Kahve falında kardeşinin boğazını kesmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, amaçlarını yerine getireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kardeşinin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kardeşinin boğazını kesmek en çetin zorlukların aşılacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek belli bir kazanç elde edileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet eder.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi boğazını kesmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun boğazını kesmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin boğazını kesmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir