AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilek güreşi görmek

Kahve falında bilek güreşi görmek

Kahve falında bilek güreşi görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, içini açmaya karar vereceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında bilek güreşi gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir.

Kahve falında bilek güreşi yapmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilek güreşi görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına yorulur.

Kahve falında güreş izlemek kısmetli bir işe atılmaya, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deve güreşi görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında güreşçi görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında güreş tutmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında develerin güreştiğini görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında güreşte yenilmek her zaman çok mutlu olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir