AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklerinin kanadığını görmek

Kahve falında bileklerinin kanadığını görmek

Kahve falında bileklerinin kanadığını görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, eşyaların yenileneceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bileklerinin kanadığını gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında bileklerinin kanadığını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında bilek kesilmesi görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilekten ameliyat olmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bilek kırmak hayır duaları alacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, rahat geçinerek yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına işaret eder.

Kahve falında bilekten bıçaklanmak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bilek öpmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir