AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi başörtüsü takmak

Kahve falında mavi başörtüsü takmak

Kahve falında mavi başörtüsü takmak şansının döneceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Kahve falında mavi başörtüsü takmak güvensizlik duymaya, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına inanılır.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulur.

Kahve falında mor başörtüsü takmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında başına başörtüsü takmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı başörtüsü takmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah başörtüsü takmak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir