AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsüz gezmek

Kahve falında başörtüsüz gezmek

Kahve falında başörtüsüz gezmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, eline geçen malları tutamayacağına, geçim derdi yaşamayacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, çok üzüleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında başörtüsüz gezmek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında başörtüsüz gezmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah başörtüsü görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah başörtüsü takmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında başörtüsüz dışarı çıkmak bunun da geleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başörtüsünü kaybetmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü düzeltmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında turuncu başörtüsü görmek tartışmaların sonlandırılacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında başörtüsü kaybetmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, kısmetli kapıların açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir